Horoskop för överlägsna loosers

Jag hotade med att jag börjar skriva horoskop. Idag har jag ägnat dagen åt att försöka nå min inre astrolog. Det var svårt att hitta henne under allt bråte men så plötsligt började fingrarna svävade över tangenterna av sig själv!

Jag blev själv förskräckt över texten jag producerade. Hemska saker!  Jag tror inte den Astrologiska Kraften menar något illa.  Skyll inte på mig om du blir sårad. Det är inte JAG som skrivit det här. Det är en astrologisk kraft.

Vet du vad du är för horoskopmärke? Jag är Kräfta. Min kära man är också Kräfta och vi ÄLSKAR kräftskivor!

Väduren Du är en irriterande överaktiv och rastlös person. Din impulsivitet är direkt skadlig för din omgivning. Många tycker att alla Vädurar hör hemma i fängelse. Fängelserna är fulla av Vädursstollar som du.       

Oxen Du är den tråkigaste person man kan hitta. Du har aldrig något intressant att komma med. Tänker du överhuvudtaget? Det sägs att du är pålitlig men det är bara ytligt.

Tvillingarna Du tror att alla älskar dig men du är ungefär lika charmig som Hyenan Charlotta. Dessutom pratar du i ett kör. Ingen är intresserad av dina dumma tankar.

Kräftan Grattis. Du är den mest begåvade av alla personligheter. Dessutom är du omtänksam, vänlig, generös, artig, diplomatisk… Ja, du är helt enkelt perfekt. Alla älskar dig! 

Lejonet Du är en arrogant skitstövel! Du bryr dig aldrig om någon annan. Lejon borde aldrig få bli föräldrar. Deras barn blir alltid heroinister. Gör världen en tjänst och sterilisera/kastrera dig.

Jungfrun Du är en gnällig person som egentligen är genomeländig! Du klagar på allt och alla. Ingen vill någonsin anställa dig!  Alla arbetslösa är Jungfrur.

Vågen. Du är den mest fördömande personen som finns.  Alla som röstar på Sannfinländarna är Vågar. Usch. Vi andra orkar inte med dig!

Skorpionen ”Grattis”. Märkte du citationstecknen? Du är den mest hysteriska person som vandrat på vår jord! Du har en sådan bristande impulskontroll att du borde sitta inspärrad på sjukhus. Telefonnumret till Akuta Psykiatriska Avdelningen är 1234567. Ring dit!

Skytten Du är rastlös och otålig. Vi andra får ångest i ditt sällskap. Dessutom är den mest avundsjuka person som finns. Tror du verkligen att vi andra inte ser igenom dig?

Stenbocken.  Du är vidriga Bror Duktig ut i fingerspetsarna. Du låtsas vara insatt i ditt jobb men i verkligheten är du en förljugen tönt med mastodontiska planer. Alla tittar hånfullt på dig.

Vattumannen Du är den mest förljugna av alla och inte har du någon humor heller. Du kommer aldrig att förstå vad meningen med livet är!

Fiskarna Du är en lipsill och dina mystiska böjelser är skrattretande. Du om någon tror att morötter kan prata, att vi människor egentligen är bakterier och att du är i kontakt med universums grundare.Vi andra undrar om du har någon hjärna överhuvudtaget.

Tror du på horoskop? Det har jag aldrig gjort förut men nu tror jag nog att jag börjar inse att sanningen finns där någonstans!

Sa jag förresten redan att min man och jag är Kräftor?

2 Comments

 1. Riitta Granath

  23 mars, 2017 at 00:15

  Du har så rätt mad astrologi!!! Yrken passar bra till dig . Förresten , jag vill att du vet att jag är Vattumannen , Tack så hemsk mycket!!

  1. admin

   23 mars, 2017 at 00:42

   Oj oj… Är du Vattuman…? Det låter ju inte så bra men jag ser att du har en fantastisk framtid framför dig! Det blir ett långt, intressant, glädjefyllt liv fullt av kärlek… Namnet Tommy kommer till mig. Är det bekant? Från det namnet strålar värme mot dig… Jag ser också många härliga år i Grekland. Leros, tror jag bestämt. Har jag rätt? Jag tror jag ser mig där på besök också… 😀 hos dig.
   Du är härlig!

Leave a Reply