Om livets (ibland) härliga svängar

Ibland bara ordnar sig livet till det bästa så där helt plötsligt. Efter en tung vår har min man inte haft tid och ork att jobba på vårt renoveringsobjekt till båt i den mån han skulle ha behövt. Att åka ut med ett halvfärdigt kök och mycket annat ”hängande och slängande” kändes inte lockande även om vi är vana vid det mesta.

Medan vi suckade över läget och bet ihop uppenbarade sig det plötsligt ett fantastiskt tillfälle. En härlig segelbåt stod och väntade på herrskapet Wilenius! Idag har vi varit och tittat på ”undret” och kan bara konstatera att hon är perfekt. För oss.

Av alla lustiga tillfälligheter tycker jag att det märkligaste är att köket på denna båt ser exakt ut som det kök min man just håller på att bygga på vår egen båt! Det är inte det vanligaste köksarrangemanget så reaktionen är därefter.

Nu tänker jag ta ett dopp i poolen och sen fortsätta fascinera mig över livets (ibland) otroligt härliga svängar. Snart blir det semester på havet! 

Leave a Reply