En höst full av vånda

Den här hösten har inte varit sig lik. Tyvärr. För att vara ärlig har den varit full av vånda. Den har varit allt från tärande jobbstress, ångestskapande oklarheter, olustiga möten med människor som inte förstår, mardrömsfyllda nätter, stark oro för nära och kära, verkligt tråkiga nyheter och inte minst, omstörtande besked. 

Den här hösten har jag verkligen känt hur obehagligt det är att skakas om. Jag har upplevt hur marken under mig gungar och hur framtidens ovisshet inte längre känns spännande, utan enbart kuslig. 

Den här hösten har jag ändå, mitt i ångesten, blivit överraskad av mig själv. Jag både orkar och kan ändå. Istället för att låta mig jagas, har jag stannat upp, och varit mer lyhörd och målmedveten än någonsin. 

Den här hösten är jag lite glad, trots allt. Det är som om jag är bättre förberedd nu, vart livet än för oss.

 

 

Leave a Reply